Samarbejdspartnere

International Information er en nyhedsportal, som agerer som talerør for en lang række af fredsbevægelser og proggressive organisationer. Her på siden kan du læse mere om de enkelte samarbejdspartnere, foreninger og organisationer. Vi opfordrer til at besøge deres hjemmesider og på den måde støtte deres arbejde.sts_logo_ny_marts_2015

STS International Solidaritet – STS er initiativtageren bag International Information og står for den første tids financiering. STS, der yder humanitær bistand, mener, at problemerne i verden ikke skyldes mangelen på tekniske, industrielle eller økonomiske ressourcer, men den måde ressourcerne anvendes på. For blot nogle få procent af de store ressourcer, der bliver brugt til at føre krig med eller til andre forsvarsformål, kan man sikre hvert eneste menneske på jorden en anstændig tilværelse. Derfor samarbejder STS fortrinsvis med kræfter, der lige som os selv ønsker en anden lokal og global fordeling af ressourcerne

Logo_cubavenner

 

Dansk-Cubansk Forening – arbejder med solidaritet med Cuba i Danmark og har ca. 800 medlemmer på landsplan. Formålet er at udbrede kendskabet til det cubanske samfund og dets revolution, og udvikle forbindelserne mellem Danmark og Cuba på det sociale, faglige, økonomiske og kulturelle område. Vi søger på det bredest mulige grundlag at fremme solidariteten med det cubanske folk.

medieoplysningen_logo Medieoplysning.dk – arbejder for at forstå, oplyse om og korrigere for mediepropaganda samt bestræber sig på at afdække, forklare og præsentere alternativer til propagandistiske repræsentationer i medierne.

Eritreanske StøtteforeningDen Eritreanske Støtteforening – Foreningens formål er at udvikle samarbejdet mellem folk i Eritrea og Danmark og nyder respekt på grund af sine mange kontakter i Eritrea, hvilket også anvendes til gavn for andre danske bistands-arbejdere.