Russisk forslag til Washington

Den russiske udenrigsminister Sergej Lavrov, og den amerikanske udenrigsminister John Kerry:

Billedresultat for sergej lawrow

Den 9. februar skrev SANA fra Moskva:

”Den russiske udenrigsminister, Sergej Lavrov, sagde mandag, at Moskva har foreslået Washington en håndgribelig plan for at løse krisen i Syrien, og han håbede, at USA snart ville svare.

”Washington havde anmodet Moskva om at hjælpe til med at løse kriserne i Syrien og Ukraine, da det blev desperat over virkningerne af USA’s politik”, fortalte Lavrov i et interview med det russiske Moskovskij Komsomolets gazette.

Han tilføjede, at amerikanerne prøvede at holde Rusland ansvarlig for, hvad der skete i Syrien og Ukraine, men, tilføjede Lavrov: ”De fik travlt med at bede os om at løse krisen i Syrien og de garanterede for en våbenhvile”.

”Gennem vore kontakter med Washington har vi foreslået en bemærkelsesværdig plan, og den studerer de nu”, sagde Lavrov, som håbede, at det ikke ville tage for lang tid at få den diskuteret i Washington.”

 

Del artiklen: Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>