Rusland får ikke svar

Den 8. februar skrev TASS, at Rusland havde bedt den amerikansk-ledede koalition om at svare på, på hvilken måde de russiske fly, der bomber jihadisterne ved Aleppo, har skadet civilbefolkningen.

Men man har ikke modtaget noget svar, sagde talskvinden for det russiske udenrigsministerium, Maria Zakharova, skrev TASS også.

”Vi bekræfter igen, at det russiske luftvåbens operationer alene har det mål at uskadeliggøre den terroristiske trussel med den Syrisk-Arabiske Republik, sagde Zakharova.

”Valget af disse mål og aktioner bliver regelmæssigt bekræftet og verificeret af det russiske forsvarsministerium i gennemsigtighedens navn. Samtidigt har vi ikke indtil nu fået noget overbevisende bevis på civile døde fra de russiske luftangreb, sagde talspersonen.

Heller ikke den russiske opfordring til landene, som leverer luftangreb på den Syrisk-Arabiske Republik, om at samordne deres aktioner, bliver ikke besvaret, sagde Zakharova.

”I mellemtiden ser vi, at de militante fra den såkaldte moderate opposition, der er imod regeringen, vedbliver med deres kamphandlinger i forskellige dele af Syrien, men dette bliver ikke nævnt i de vestlige medier”, sagde det russiske udenrigsministeriums talsperson.

Zakharova nævnte også de syrisk-syriske samtaler i Geneve for at understrege, ”at det præcist er den radikale opposition, der bliver manipuleret af sine fremmede sponsorer, der har fremsat uacceptable betingelser i sammenligning med den syriske regering og de patriotisk-indstillede opponenter af Damaskus”.

”Vi går ind for samtalerne i Geneve og den fulde implementering af resolution nr. 2254 fra FN’s Sikkerhedsråd. Vi vil også være trofaste over denne beslutning ved mødet i Syriens Støttegruppe i München den 11. februar og vi opfordrer alle deltagere til at komme med upartiske vurderinger og fremlægge en konstruktiv indstilling”, sagde Zakharova

 

Del artiklen: Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>