Category Archives: Vesteuropa

Mød Fernando González, bedre kendt som en af “De 5″, efter 16 år i USA’s fængsler

Cubaneren Fernando González rejste i starten af 1990’erne fra Cuba til Miami for at infiltrere og overvåge eksilcubanske terrorgrupper, så han kunne advare hjemlandet om gruppernes terrorplaner. Dette resulterede i et ophold på 16 år i USA’s fængsler. Cubavenner.dk inviterer til festmøde hvor du kan møde Fernando og høre om hans oplevelser.

Eklatant hykleri!

Den russiske ambassadør har gjort opmærksom på, at hvis Danmark lader tre fregatter deltage i færdiggørelsen af NATO’s missilskjold, som russerne mener, er rettet mod dem, så risikerer Danmark også, at russiske atommissiler vil blive rettet imod fregatterne.

Nej til til kampfly

NEJ TAK TIL NYE KAMPFLY!

Den 6. marts 2015 begyndte den landsdækkende fælleskampagne: Nej Tak til nye Kampfly ! Kampagnen sætter fokus på regeringens plan om at investere i nye kampfly for et tocifret milliardbeløb. Læs pressemeddelelsen her og find ud af hvordan du kan støtte op om initiativet.

valgparty-hos-syriza-i-athens-centrum

Grækenland: Syriza bøjer sig for EU

Fra valgfesten i Syriza:  Billedet er hentet fra www.autonominfoservice.net I et interview med Cosantino Ceoldo, offentliggjort af RT, bliver den tidligere vicedirektør i det amerikanske finansvæsen, Paul Craig Roberts, spurgt om løsningen på den græske krise. Svaret var: ”Revolution og overvindelse af den regering, der solgte